Den tilhørende diskusjonssiden vil automatisk bli flyttet sammen med siden med mindre:
- Det allerede finnes en diskusjonsside som ikke er tom under det nye navnet, eller
- Du fjerner markeringen i boksen nedenfor.
I disse tilfellene er du nødt til å flytte eller flette siden manuelt, om ønskelig.